Резиновый клей купить
клей пвх — раствор натурального каучука в бензине. Применяется для работ с резиновыми и резинотканевыми изделиями, а также прорезиненными тканями для крепления металлов, резины. Процесс производства

Натяжные потолки в Москве и Санкт-Петербурге
Мне без разницы какое качество будет, у всех одинаково! Машины тоже все одинаковы у всех четыре колеса и руль, но вряд ли вы ездите на работу за рулем новенького трактора. В фирмах есть очевидная разница

Ввод жилого дома в эксплуатацию
мне нужна была услуга ввод жилого дома в эксплуатацию, я не знал к кому обратится что бы не ошибится с качеством обслуживания. Один знакомый посоветовал мне фирму "Забудова груп" и я решили послушать

Натяжные потолки в Киеве
В любимой квартире всегда хочется улучшить интерьер. Уют зависит от многих вещей - от правильно подобранной мебели, современной кухни и ванной, а также конечно от самой отделки. Одной из важнейших частей

Каркасные дома в Днепропетровске
Давно хотел сделать себе дом, все никак не доходили до этого руки. Да и честно скажу я даже примерно не представлял сколько это может мне стоить, но потом все таки пошел в интернете и написал каркасные

Opsionet për bashkimin e një flamur në kornizë. Instalimi i flamurit - teknologjia. Çmimi për prodhimin dhe instalimin e banderolave

  1. Metodat e vendosjes së flamurit në fasadat e llojeve të ndryshme
  2. Instalimi i një flamuri pa bërë kornizë
  3. Çmimi për prodhimin dhe instalimin e banderolave
  4. Pse instalimi i flamurit është më i mirë për të prodhuar në strukturat kornizë
  5. Banner rritje - teknologji

Materiali kryesor për shtypjen e flamurit është pëlhura e flamurit (filmi vinil mbi një bazë rrjetë poliestër me densitet të ndryshëm), si dhe një rrjetë flamujsh.

Kur urdhëron një flamur, së pari duhet të vendosni se ku dhe për çfarë do të ngrihet, për sa kohë dhe çfarë imazhi do të vendoset mbi të. Nga këto parametra varet nga zgjedhja e një materiali, lejet për printim, prania e eyelets, xhepat.

Një nga thirrjet për të përdorur parulla si një mjet marketingu dhe reklamimi është shkathtësia e tyre. Banners mund të varur në shumë situata të ndryshme, si për datat shumë të hershme, dhe për promovimin afatgjatë si brenda dhe jashtë. Ne kemi mbledhur disa këshilla dhe këshilla se si të vendosni një flamur profesionalisht në situata të ndryshme.

Si të ul receptorin e telefonit një flamur në gardh. Ka dy opsione të thjeshta. Përdorni lidhjet kabllore ose përdorni bungee elastike. Lidhjet kabllore janë më të lira, por me të vërtetë kanë për qëllim vetëm për përdorim. Si të ul receptorin e telefonit një flamur në mur. Për përdorim të vazhdueshëm, ka shtigje alumini që mund të bashkangjiten në mur. Buzëja e flamurit përfundon me një trim që rrëshqet përgjatë pistave. Kjo është ideale nëse keni ndërmend të përdorni banderola si një mjet reklamimi të rregullt dhe shpesh ndryshoni flamurin.

Banderolat në natyrë duhet të jenë në gjendje të përballojnë rryma të larta të erës dhe ndryshimin e kushteve të motit. Banner Kina apo Evropa? .. Nuk ka rëndësi nëse instalimi është bërë gabim.

Ky artikull përmban opsionet bazë për vendosjen e parullave që mund të bëni vetë me madhësi të vogla flamujsh.

Një alternativë më e lirë, por më pak fleksibile është të vidhni flamurin mbi mur duke përdorur pllakat e syve që janë pak më të mëdha se sa vrimat në vrimëz në flamurin. Është gjithashtu e qëndrueshme, por natyrisht jo aq e mirë kur ju duhet të ndryshoni banderolat shpesh.

Për përdorim afatshkurtër ose kur keni nevojë të ndryshoni banderola shpesh ose t'i hiqni ato gjatë natës, grepa me rrufe në qiell janë një mënyrë e shkëlqyer për ta arritur këtë. Vetëm vidhos ato në mur, pastaj bashkëngjitni flamurin tuaj me bungee elastike. Jona vjen me banjimi elastike të rregullueshme që e bëjnë të lehtë të bashkëngjitni një flamur. Banderola është bërë pak më e vogël se vetë korniza, kështu që ju mund të shtoni pak stres në flamurin.

Vendosja e flamurit në mur me dowels

Është shumë e rëndësishme që muri në të cilin do të fiksohet flamuri nuk ka ndonjë zgjatim të mprehtë dhe parregullsi të dukshme, përndryshe nën ndikimin e erës, kanavacja mund të heqë lehtë.

Mënyra më e lehtë për të instaluar një flamur është montimi në një mur me tulla. Mbërthimi bëhet me dowels. Për besueshmërinë e fasteners dhe për të shmangur copëtimin flamurin, është e dëshirueshme për të para-instaluar grommets.

Si të lidhni një flamur në llambën e postës. E vetmja mënyrë për të bashkëngjitur me të vërtetë një flamur në një pishtar me sukses është investimi në një sistem të personelit. Kjo e mban flamurin të shtrënguar dhe të sigurt në një pjerrtësi. Pasi korniza e flamurit të jetë e bashkangjitur në pjesën e lamtumirës, ​​ndryshimi i shenjës është i drejtë.

Tundimi këtu është të bashkëngjitni litarin me vrima në fund të flamurit. Banderolat nuk janë të dizajnuara për këtë, por shkarkimi duhet të shpërndahet në të gjithë flamurin. Përdorimi i lugëve fundorë mund të funksionojë në afat të shkurtër me erë shumë të ulët ose në ambiente të mbyllura, por një shpërthim i vogël dhe flamur mund të thyejnë.

Foto: Mbërthimi i një flamuri për një sallon riparimi të telefonit celular në mur me dowels .

Një tjetër mundësi është montimi i flamurit në mur. Nëse flamuri është bashkëngjitur në mur me kabllo ose litar najloni, duhet të shtrëngohet mirë, aq sa është e mundur duke kufizuar hyrjen e erës nga mbrapa.

Metodat e vendosjes së flamurit në fasadat e llojeve të ndryshme

Ne gjetëm mënyrën më të suksesshme për të varur një flamur nëpër rrugë për të përdorur kabllo të sigurta. Në mënyrë ideale, ju keni kabllo të lartë dhe të poshtme. Duke përdorur sytë në flamurin, ju varni një flamur me kabllo me unaza ose grepa. Një litar është ngjitur në secilën prej lugëve fundore në mënyrë që të shtyjë flamurin veç e veç. Një opsion më i thjeshtë, por më pak i sigurtë është thjesht të përdorni kabllon e lartë dhe të përdorni pullat fundore në fund të flamurit. Kur të hapet një flamur me një rrugë të kryqëzuar, mund të jetë një ide e mirë që shkurtimet gjysmërrethe të priten në rrugën rrethuese për të zvogëluar ngarkesën e erës.

Me vesë (litar) skajet e kanavacës janë forcuar. Eyelets janë të nevojshme për këtë lloj të shtojcën.


Eyelets janë të nevojshme për këtë lloj të shtojcën

Foto: Mbërthimi i një flamuri për një dyqan ushqimor në një mur me një kabllo.

Për të rritur forcën e fasteners duke instaluar:

Instalimi i një flamuri pa bërë kornizë

Një mënyrë e thjeshtë për të varur një flamur të vogël nga tavani është që ta përdorni këtë klip në krye dhe në fund të flamurit. Për parulla të mëdha është më mirë të përdorni një flamur me xhepa të ngjitur. Në xhepin e lartë mund të përdorni tubat e zbrazët përmes të cilave ushqeni litarin për të varur flamurin. Si një alternativë, ju mund të përdorni një kunj druri me skajet e shpuara për të marrë varen nga të dyja anët. Xhepi i fundit përdoret për të marrë një shtyllë të peshuar për të mbajtur tifozin drejt dhe të lehtë për tu lexuar.

1. grommets (vrima, të përforcuara me një unazë metalike, për futjen e kabllove në të);

2. rrufe në qiell ankorimi (fiksuar në bazën për mbajtësit dhe mban flamurin në vend);

3. rondele (të përdorura për të parandaluar heqjen e pjesëve dhe nyjeve nënshkrimin).


rondele (të përdorura për të parandaluar heqjen e pjesëve dhe nyjeve nënshkrimin)

Çmimi për prodhimin dhe instalimin e banderolave

Për të varur një flamur të vogël të shtypur nga skela, një mundësi e mirë është që të blini një flamur me xhepa të ngjitur që rrëshqasin nëpër fushat e skelës. Banner duke rregulluar distancën midis poleve. Banderola të mëdha mund të bashkangjiten duke përdorur eyelets me lidhjet kabllore ose bungee elastike. Me ndihmën e parulla të releve gjithmonë rekomandohet të merret parasysh çështja e zvogëlimit të efektit të erës në flamurin.

Për rrëshqitje më të mirë, sipërfaqja e xhamit duhet të laget vetëm me ujë dhe disa pika detergjente. Ju duhet të përdorni një shishe me llak të disponueshëm në treg. Pastaj hiqni filmin nga substrati dhe vendoseni butësisht në sipërfaqen e xhamit. Uji dhe ajri janë të mbuluara me një kruajtës në pjesën e jashtme. Një kontakt i thjeshtë midis filmit dhe sipërfaqes së qetë dhe të pastër xhami është e mjaftueshme për të arritur aderimin. Ajo që është e veçantë është se filmi mund të zhvendoset dhe ripërdoret sa herë që të doni.

Nëse kanavacë flamur shpesh do të ndryshojë, është më mirë ta montoni në një kornizë të veçantë. Kjo do të bëjë të mundur që në bazë të fasteners (fasadë ndërtimi, mur, etj.) Të bëhen në mënyrë të konsiderueshme më pak vrima, duke kursyer kështu redecorimin nëse flamuri është çmontuar.

Me përdorimin e dowels, kanavacë flamurin lehtë është gozhduar në kornizë druri.

Për të aplikuar finderin e qelqit, sipërfaqja e qelqit është e njomur me ujë të mjaftueshëm dhe një larje të vogël larjeje, afishe largohet nga substrati, aplikohet në një sipërfaqe të lagur dhe lagështia nën film largohet sa më plotësisht që të jetë e mundur. Çfarë do të thotë i tejdukshëm? Filmi ka një efekt qumështor. Si të ngjitni filmin në sipërfaqet e xhamit? Shumë e thjeshtë: së pari pastroni sipërfaqen e mbërthyer me detergjent në dispozicion në treg. Pastaj lani tërësisht sipërfaqen me ujë që është pastruar me ujë, pastroni tërësisht letër nga filmi dhe nëse është e nevojshme, lagni filmin.


Foto: Mbërthimi i një flamuri për një dyqan të mallrave për fëmijë në një kornizë druri.

Nëse kanavacë madhësi të madhe , atëherë korniza metalike do të jetë më e mirëpritur. Fiksimi i saj do të rrisë tensionin e flamurit, pasi madhësia e kornizës për montim është pak më e madhe se madhësia e flamurit.

Pse instalimi i flamurit është më i mirë për të prodhuar në strukturat kornizë

Vendoseni filmin në filmin e ujit dhe lëvizeni në pozicionin e dëshiruar. Tani derdhni mbulesat e ujit dhe të ajrit në anët. Përmirësim i mëtejshëm në aderimin e filmit. Kontrolloni nëse substrati është i pastër, filmi nuk shtrihet ose nuk është vendosur në skajet në mënyrë që ajri të depërtojë. Kontrolloni nëse letër mbrojtëse ose letër mbështetëse janë hequr. Përpiquni të rishpallni filmat me një sasi të madhe uji dhe pastaj të shpëleni tërësisht me ujë.

Nëse filmi ende nuk mban, na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Si rregull, dyshemeja është hedhur thjesht. Për përdorim në sipërfaqe të mëdha ose kur vendosni disa fletë në të njëjtën kohë, përdorni shirit ngjitës të dyfishtë në skajet ose. Nënvleftat tona mund të thithen, fshihen ose fshihen me ujë të ngrohtë dhe me një detergjent të butë. Vini re se mund të ndodhin devijime fillestare të ngjyrave. Po, shumë e thjeshtë me një sundimtar dhe prestar. Mënyra më e mirë për të gërvishtur sipërfaqen e pllakave të dyshemeve është që ta thyejnë atë në këtë zonë.

Korniza është mënyra më e besueshme dhe e qëndrueshme për të lidhur flamurin.

Flamuri është fiksuar në një kornizë metalike duke përdorur një kabllo ose litar najloni. Kablli kalon nëpër grommet dhe "mbështjell" kornizën.


Kablli kalon nëpër grommet dhe mbështjell kornizën

Foto: Mbërthimi i një flamuri për një dyqan ushqimor në një kornizë metalike .

Gërshërë ose prestar, sundimtar ose metër, stilolaps dhe thikë plastikë. Kruajtësja është një sfungjer i fortë prej gome dhe është në dispozicion në një dyqan artizanal ose në tregun e ndërtimit. Ajo duhet të jetë e qetë, pa pluhur dhe yndyrat; Druri i patrajtuar duhet të para-trajtohet me një abetare. Me një sundimtar dhe stilolaps, çdo format i dëshiruar mund të shtypet në një letër mbështetëse dhe pastaj të pritet; ndarja e rrjetës është e dobishme. Nëse dëshironi skajet e saktë të buzë, gjithmonë prerë me një mbivendosje prej rreth 4 mm.

Banner rritje - teknologji

Së fundi prerë skajet me një thikë të mprehtë. Si të lidhni disa pjesë të filmit së bashku? Nëse sipërfaqja që duhet ngjitur është më e madhe se madhësia e filmit, mund të vendosen një numër i copave të filmit kundër njëri-tjetrit. Për ta bërë këtë, ngjitni pjesë të ndara së bashku në mënyrë që ato të mbivendosen me rreth 10 mm në mënyrë që të shmangen zonat që janë ekspozuar më pas.

Montimi i një flamuri në gardhe dhe gardhe me rrjetë metalike

Kur vendosni një flamur mbi gardhe dhe gardhe me rrjetë metalike, është më mirë të përdorni një litar najloni, duke kaluar nëpër grommet dhe duke u ngjitur në gardhin metalik. Litar najlon është bërë nga një material i veçantë, rezistent ndaj ujit dhe kimikateve të ndryshme që gjenden në mjedis.

Është mirë të hiqni vetëm një pjesë të substratit, të vendosni një film mbi të dhe më pas të shtypni në film me një kruajtëse ose rroba nga qendra në anët. Nëse petë është aplikuar gabimisht, mund të hiqet dhe të korrigjohet përsëri. Ju do të merrni rezultatet më të mira nëse përdorni një shesh katror të vogël të mbuluar me qilim të butë. Asnjë problem, petë mund të pastrohen plotësisht dhe të ngjiten sërish - forca e plotë e ngjitjes shpaloset vetëm pas disa orësh. Sigurisht! Për ta bërë këtë, ngrohni filmin me një tharëse flokësh në nivelin më të ulët gjatë përpunimit, tërhiqeni atë në formën e dëshiruar dhe shtypni.


Për ta bërë këtë, ngrohni filmin me një tharëse flokësh në nivelin më të ulët gjatë përpunimit, tërhiqeni atë në formën e dëshiruar dhe shtypni

Foto: Montimi i një flamur për stomatologji në një gardh metalik.

Mbërthimi i një flamuri në dritare

Në rastin e montimit të flamurit në një vend me erë ose në dritare është më mirë të përdoret një rrjet banner. Kur përdorni një material të tillë, ngarkesa në mbërthyeset dhe flamuri vetë do të jetë shumë më pak, vetë flamuri do të jetë më i lehtë, prandaj do të jetë më e lehtë për ta lidhur atë.


Kur përdorni një material të tillë, ngarkesa në mbërthyeset dhe flamuri vetë do të jetë shumë më pak, vetë flamuri do të jetë më i lehtë, prandaj do të jetë më e lehtë për ta lidhur atë

Foto: Vendosja e flamurit për stomatologji në dritare.

Montimi flamurin brenda

Nëse flamuri është planifikuar të vendoset në ambiente të mbyllura, ajo mund të jetë i dehur me vida dhe rondele, vrima, dowels.

Kushtet e motit të përshtatshme për montimin e flamurit

Procesi i instalimit të një flamur në rrugë mund të ndikohet nga kushtet e motit. Sa më e ulët të jetë temperatura jashtë, pëlhura e flamurit bëhet më e vështirë dhe më e vështirë për t'u lidhur. Prandaj këshillojmë që të kryeni instalimin në një mot të qetë dhe në një temperaturë jo më të ulët se -10 gradë Celsius. Në temperatura më të ulëta, është më mirë të hiqni flamurin menjëherë para se të fiksoheni, në mënyrë që kanavacë të mos ketë kohë për t'u ngurtësuar. Instalimi i flamurit nuk rekomandohet në erërat e forta. Vlen të merret në konsideratë: me një flamur të dobët që shtrihet në dimër, mund të ndizet në verë, dhe anasjelltas, për shkak të luhatjeve të temperaturës.

Çfarë ju duhet të paguani vëmendje të veçantë kur instaloni flamurin

Jeta e shërbimit të shtypjes në pëlhurë flamur

Sa për cilësinë e printimit, imazhi në flamurin nuk e humb ndriçimin e saj për rreth 1 vit. Prodhuesi jep pikërisht këtë term. Pas kësaj periudhe, foto zbehet, ngjyrat nga ana e ngopur kthehen në tone butë qetësues. Nën kushte të ndryshme, periudha e ndriçimit të shtypjes në një flamur mund të ndryshojë nga 1 në 3 vjet. Kjo varet nga niveli i ekspozimit të rrezet e diellit, lartësia dhe zgjidhja e printimit. Një vend i errët dhe më i ulët i vendosur për vendosjen e një flamuri, një rezolucion i lartë i printimit është një garanci për ruajtjen e shkëlqimit të imazhit në flamur.

Pyetje: Si të varni një flamur në dizajn?
Përgjigje: Një pyetje e tillë shpesh kërkohet në motorët e kërkimit në internet, më shpesh ata pyesin vetëm se cilat thurje duhet të jenë të thurura për ngritjen e një flamuri?
Në parim, në instalimin e parullave nuk ka asgjë të komplikuar dhe ju mund t'i bashkëngjitni ato në ndonjë nyje të përshtatshme, gjëja kryesore është që flamuri varet pa folda dhe nuk fluturon me erën e parë të erës.

Pyetje: Nga cili kënd i shtrihet flamuri?
Përgjigje: Nga cili kënd i shtrihet flamuri? një pyetje e tillë kërkohet nga montuesit e instalimeve në Yandex dhe merrni në faqen tonë (informacion nga statistikat). Unë dua të ndihmoj njerëzit, sepse kjo sekret zakonisht nuk gjendet në faqet e internetit, por zakonisht përgjigjja kalon nga mësuesi tek nxënësi. Pra, zakonisht flamuri është tërhequr nga qoshet e sipërme (kjo është më e përshtatshme) nëse instalimi është bërë së bashku. Dhe nëse instaluesi është i pangopur ose i dëmshëm (punon vetëm, që është gabim dhe jo i përshtatshëm), atëherë tërheq një flamur nga një cep i lartë.

Pyetje: Fushet në flamur, si të shpëtoj?
Përgjigje: Mbulesat në flamurin, kush duhet të fajësohet dhe si të shpëtoj prej tyre?
Nga dele të shëmtuara në sipërfaqen e flamurit pothuajse gjithmonë mund të shpëtoheni. Dhe kjo është detyra kryesore e instaluesit për të ngritur flamurin pa folda. Folds janë formuar për shkak të faktit se flamuri nuk është shtrirë në mënyrë të barabartë dhe ka shtrembërime (dobësohet ose përkundrazi, qoshe ose disa buzë e flamurit është tërhequr me forcë). Jepni një tension të njëtrajtshëm mbi të gjithë planin e flamurit është sekreti kryesor i instalimit të përsosur të flamurit. Por ka momente objektive që nuk i lejojnë instaluesit të varin në mënyrë të përkryer një flamur. Kjo është përdorimi i materialit me cilësi të dobët (jo elastike), madhësia e flamurit është më e madhe ose e barabartë me dizajnin dhe nuk ka thjesht monitor për shtrirje, një dizajn i hollë që deformon dhe nuk lejon që flamuri të shtrihet.

Pyetje: Sa kohë duhet për të instaluar një flamur?
Përgjigje: Koha e instalimit të flamurit direkt varet nga madhësia, vendi dhe mënyra e bashkëngjitjes.
Instalimi i flamurit zakonisht merr pak kohë. Më shumë kohë harxhohet duke u përgatitur. Rregullo rregullisht kanavacën e flamurit. Dhe po përgatiteni për montimin e fasteners, ju varni punëtorët dhe heqni litarë. Nëse është e nevojshme, elementet dekorative të çmontuara.
Zona banner e formatit të përbashkët deri në njëqind metra katrorë për pikat e shitjes dhe vendet e zëna, ngrihet nga një brigadë deri në tre persona për një orë.
Banderola të mëdha që shkojnë nga dyqind deri në pesëqind metra zakonisht montohen në muret bosh të ndërtesave banesore ose industriale. Një ekip prej tre deri në pesë persona do të kryejë një instalim të ngjashëm prej tre deri në shtatë orë.

Pyetje: Cila kabllo është më e mirë për t'u përdorur për të montuar flamurin?
Përgjigje: Zakonisht instaluesit zgjedhin litarin për ndreqjen e flamurit, pasi mbartin garancinë e instalimit. Besueshmëria dhe qëndrueshmëria e lidhjes së një dizajn varet nga një repskurant. Ne zgjedhim një kordon poliamide, është mjaft i fortë dhe i përshtatshëm për lidhjen e nyjeve dhe tensionimin e flamurit. Disavantazhi i një kablli të tillë është jetëgjatësia e tij e shkurtër, nën ndikimin e rrezeve ultravjollcë, humbet forcën e saj dhe përfundimisht bie. Por zakonisht koha e flamurit të shërbimit është shumë më pak.

Pyetje: Sa më i vogël duhet të jetë flamuri?
Përgjigje: E gjitha varet nga dizajni dhe mënyra e fiksimit. Nëse flamuri është shtrirë me një kordon brenda strukturës, atëherë anët e flamurit duhet të jenë më të vogla se anët e strukturës prej 10-20 cm dhe nëse struktura është llogaritur me shpresën se flamuri do të ngjitet në fund me një portë, madhësia e flamurit do të jetë më e madhe se pjesa e dukshme.
Nëse nuk jeni të sigurt për madhësinë e flamurit, ia vlen të bëni matje përpara se të porositni një banner print.

Banner Kina apo Evropa?
Çfarë do të thotë i tejdukshëm?
Si të ngjitni filmin në sipërfaqet e xhamit?
Si të lidhni disa pjesë të filmit së bashku?
Pyetje: Si të varni një flamur në dizajn?
Pyetje: Nga cili kënd i shtrihet flamuri?
Pyetje: Fushet në flamur, si të shpëtoj?
Pyetje: Sa kohë duhet për të instaluar një flamur?
Pyetje: Cila kabllo është më e mirë për t'u përdorur për të montuar flamurin?
Pyetje: Sa më i vogël duhet të jetë flamuri?
Разработка, поддержка и продвижение сайтов Sigmasoft.com.ua